Organisationsschema Nordisk Förskola

Bitr.projektledare: Annika Palmgren
Skolutvecklare inom förskola, Annika Palmgren Skolutveckling, Vellinge, SVERIGE

Epost: annika@nordiskforskola.org

Från vänster: Helena Nukala-Kronlund,verksamhetschef förskola, Finland, Malin Stenman, verksamhetschef förskola, Finland, Göran Hansson, ordförande i Malmö, Föreningen Norden, Sverige, Dorthe Zahriasson, förskolechef, Danmark, Hella Carstensen, förskolechef, Danmark, Gertrud Wede, skolutvecklare i förskola, Sverige, Gunnvör Kolbeinsdóttir, förskolechef, Island, Eva Heger, utvrcklingschef i förskola, Norge, Lena Stjärna, förskolechef, Sverige, Annika Palmgren, skolutvecklare i förskola, Sverige och Thorunn Gyda Bjornsdottir, förskolechef, Island.

Strategigruppen för Nordisk förskola

Eva Heger, Utvecklingschef vid Barnehagenett, NORGE

Tommy Larsen, Daglig leder Stenrød Barnehage Halden, NORGE

Gøril Bjerknes Pedersen, Etatssjef Barnehageetat Fredrikstad kommune, NORGE

Gunnvör Kolbeinsdóttir, Förskolechef, Leikskólinn Óskaland, Hveragerdi kommun, ISLAND

• Þórunn Gyða Björnsdóttir, Förskolechef, Leikskólastjóri í Rofaborg, Reykjaviks kommun, ISLAND

Dorte Zachariassen, Institutionsleder Husumvold Menighedsbørnehave/vuggestue, Köpenhamns kommun, DANMARK

Helena Nukala-Kronlund, Chef för småbarnspedagogik Nykarleby stad, FINLAND

• Malin Stenman, Chef för barnpedagogik, Larsmo kommun, FINLAND

Gertrud Wede – Skolutvecklare inom förskola, SVERIGE

Lena Stjärna, Rektor, Framtidskompassens förskola, Vellinge kommun, SVERIGE

Annika Palmgren, Skolutvecklare inom förskola, Annika Palmgren Skolutveckling, Vellinge, SVERIGE

VARMT VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

KONTAKTA OSSPRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV